• Prázdninový tábor

          • Náš Prázdninový zážitkový tábor bol opäť skutočne ZÁŽITKOVÝ! Žiaci si užili veľa zábavy a rôznych aktivít. O bohatý program sa im postarali naše skvelé pani učiteľky, ale aj tím animátorov.

          • Slávnostné ukončenie školského roka 2023/24

          • Posledný deň školského roka sa niesol v slávnostnom duchu. Prvá časť sa uskutočnila v Kultúrnom dome. V úvode všetkých privítali štvrtáci svojím programom, ktorým sa zároveň rozlúčili s prvým stupňom základnej školy. Pán riaditeľ nám potom pripomenul všetko, čo sme za tento školský rok stihli. A bolo toho skutočne veľa! Následne boli odovzdané ocenenia žiakom, ktorí stáli na stupni víťazov v okresných kolách olympiád a súťaží. Ocenili sme žiakov za úspechy v športe, slovenskom jazyku, recitácii, matematike, technike, geografii a výtvarnej výchove. Samozrejme sme na pódium zavolali aj žiakov mesiaca za celý školský rok. Prváci popriali deviatakom všetko dobré v ich ďalšej životnej ceste. Samotná rozlúčka deviatakov s našou školou potom pokračovala v priestoroch školy a po nej si každý žiak prevzal to, na čo najviac čakal – svoje vysvedčenie.

            Tešíme sa na všetkých znova v septembri!

          • Rozlúčka s predškolákmi

          • Z našich predškolákov budú onedlho žiaci, so škôlkou aj s hračkami sa v piatok, posledný školský deň, rozlúčili. My im prajeme, aby sa im v 1.ročníku darilo a aby do školy chodili s úsmevom a radosťou.

          • Výlet pre žiakov mesiaca

          • Počas školského roku 2023/2024 sme každý mesiac vyhodnotili najlepšieho žiaka mesiaca za prvý a za druhý stupeň. Pre týchto žiakov sme okrem významného ocenenia pripravili aj odmenu vo forme výletu do mesta Trenčín. Zažili sme trochu adrenalínu a zábavy, ale aj histórie. Zamakali sme si spolu pri veslovaní na "Dračej lodi". Pokračovali sme adrenalínovo streľbou z luku. A samozrejme sme nemohli vynechať ani nádherný Trenčiansky hrad. Bolo nám potešením pre vás zabezpečiť tento výlet a dúfame, že sa vám podarí dostať sa medzi žiakov mesiaca aj budúci školský rok. 

          • Koncoročné výlety

          • Počas posledných dní školského roka sa uskutočnili koncoročné triedne výlety žiakov základnej aj materskej školy.

             

            Koncoročný výlet si naši najmladší užili vo FunVille - detskom zábavnom centre, kde sa vyšantili do sýtosti.

            Prváci sa vybrali do prírody a na Podbanskom si spolu aj zaplávali.

            Žiaci 2., 3. a 4. ročníka absolvovali školský výlet do Pribyliny. Okrem prehliadky historických obydlí sa previezli vláčikom v prekrásnom prírodnom prostredí a vyskúšali si česanie vlny, z ktorej si plstením vlastnoručne vyrobili malú spomienku na tento krásny výlet.

            Piataci a siedmaci koncoročný výlet strávili v krásnych Košiciach. Spoznali historické centrum mesta, zahrali sa vo vedeckom centre a krásy našej oblohy obdivovali v planetariu.

            Šiestaci s ôsmakmi sa vybrali do Tatier - absolvovali turistickú trasu na Popradské pleso a na Hrebienok cez Slavkovský štít. Okrem toho sa zabavili optickými ilúziami v Tricklandii.

            Posledný výlet 9.A sa uskutočnil na chate v Malatínoch. Počasie prialo, vydaril sa guláš aj večerná grilovačka.